Parkappartement - type LINDE Fase 2

Vanaf de Wolff en Dekenlaan loopt u via het park naar een van de twee entrees het zuidelijk gelegen appartementengebouw met in totaal 45 appartementen. Ook zijn de trappenhuizen van deze appartementen bereikbaar via de ondergrondse parkeergarage die haar entree heeft aan de Wolff en Dekenlaan. Deze garage met in totaal 35 pp voorziet gedeeltelijk in de privé parkeerplaatsen en individuele bergingen van de parkappartementen ESDOORN, LINDE en BEUK. Een deel van de parkeerplaatsen voor type ESDOORN zal op maaiveld gesitueerd worden
 
Dit gebouw kent 5 bouwlagen, waarvan de bovenste verdieping een setback heeft. Het gebouw kent twee trappenhuizen. Op de kop van dit gebouw aan de zijde van de Wolff en Dekenlaan zijn de 10 parkappartementen, type LINDE, gelegen die via het trappenhuis direct worden ontsloten. Elk appartement is overhoeks gelegen, waardoor een zeer lichte woonkamer ontstaat. Met ruime zonnige balkons op het zuiden. De kracht van Nieuw Velserduin is groenrijk, parkachtig wonen, waarbij het park met haar bosvijver fungeert als gezamenlijke extra buitenruimte voor de woningen.
 
Het plan kent een duidelijke baksteenarchitectuur passend binnen Driehuis en geïnspireerd op het naastgelegen monumentale Missiehuis. Bijzonder aan het plan is de rijke detaillering van de gebouwen. De gebouwen zijn als familie in samenhang met elkaar ontworpen maar met éigen identiteit. Kenmerkend zijn de kleurnuances in het metselwerk met duidelijk opbouw van de plint, de hoofdmassa en de setback van de bovenste verdieping. Daarbij dragen het siermetselwerk, de betonnen gevelbanden, de gebogen balkons, de grote ramen met kruisroedeverdeling, de luifels bij de entrees en de statige voordeuren bij aan de romantische en karakteristieke uitstraling van het plan. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. Zo hebben de meeste parkappartementen type LINDE een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst 106 m². Op de verdiepingen zijn de appartementen voorzien van een zonnig balkon op het zuiden. De appartementen op de begane grond krijgen een terras aan deze zijde.
 
De indeling van de parkappartementen type LINDE is in basis aan elkaar gelijk. Door de hoekverdraaiing krijgen ontstaat een speelse plattegrond met een zeer lichte en ruime woonkamer annex keuken die overhoeks is gelegen. Zo ervaart u optimaal het parkgevoel vanuit uw woning. De woningen zijn daarnaast voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en ruime berging.

Indeling

Entree met meterkast en garderobe
Berging met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine/droger
separaat toilet
Ruime badkamer
Twee lichte slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Woonkamer annex keuken
Terras c.q. balkon (zuidzijde)

Om u een indruk te geven van het appartement staat hieronder een impressie van een ingerichte plattegrond. Hierin zijn verschillende optiemogelijkheden verwerkt.

Plattegronden

indeling (Medium).jpg

Kenmerken

  • Woonoppervlakte ca. 104 m²

Opties

  • Vergroten slaapkamer
  • Badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel

Menu