Waterwoning - type WATERLELIE

De kracht van Nieuw Velserduin is groenrijk, parkachtig wonen, waarbij het park met haar bosvijver fungeert als gezamenlijke extra buitenruimte voor de woningen. Uniek in Driehuis zijn de 14 waterwoningen, type WATERLELIE, die in Nieuw Velserduin gerealiseerd worden. De bosranden rondom zorgen voor beschutting, waardoor er een natuurlijke luwte ontstaat en u het ultieme parkgevoel ervaart. Door het park bereikt u via de kade of de loopbrug uw woning. Het bijzonder aan deze waterwoningen is de split level op de begane grond, waardoor een extra hoge woonkamer ontstaat en u vanaf uw terras optimaal de bosvijver ervaart. De woningen zijn zeer licht door hun zonnige ligging op het zuiden.  Alle waterwoningen hebben daarnaast in de naastgelegen parkeergarage een eigen berging en privé parkeerplaats. Deze ondergrondse garage met in totaal 71 pp voorziet daarnaast ook in de privé parkeerplaatsen en individuele bergingen van de herenhuizen type ZILVERBERK en de parkappartementen type PLATAAN.
 
De waterwoningen, type WATERLELIE, zijn verdeeld over twee bouwblokken. De woningen bestaan uit drie bouwlagen, waarbij de begane grond vloer een splitlevel heeft. Het plan kent een duidelijke baksteenarchitectuur passend binnen Driehuis en geïnspireerd op het naastgelegen monumentale Missiehuis. Bijzonder aan het plan is de rijke detaillering van de gebouwen. De gebouwen zijn als familie in samenhang met elkaar ontworpen maar met éigen identiteit. Kenmerkend zijn de kleurnuances in het metselwerk.. Daarbij dragen het siermetselwerk, de betonnen gevelbanden, de grote ramen met roedeverdeling, de luifels bij de entrees en de statige voordeuren bij aan de romantische en karakteristieke uitstraling van het plan. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. Zo hebben de meeste waterwoningen, type WATERLELIE een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 138 m².
 
De indeling van de waterwoningen, type WATERLELIE, is in basis aan elkaar gelijk. Alle woningen zijn voorzien van een keuken annex eethoek op de begane grond. Via enkele treden bereikt u het lager gelegen zitgedeelte van de woonkamer met openslaande deuren naar het terras aan het water. Op de eerste verdieping zijn naast het separaat toilet en de ruime badkamer, twee slaapkamers gesitueerd. De tweede verdieping biedt meerdere indelingsmogelijkheden, waaronder drie extra slaapkamers. Ook kunnen de waterwoningen indien gewenst voorzien worden van een ruim dakterras op het zuiden met zicht over de bosvijver.

Begane grond

Entree met meterkast en toilet
Garderobe
Keuken met een eethoek aan voorzijde
Split level
Extra hoge lichte woonkamer aan terraszijde
Terras op het zuiden

Eerste verdieping

Overloop
twee lichte slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime badkamer

Tweede verdieping

Vrij in te delen, grote tweede verdieping
Technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine
Ruimte voor creëren van twee of drie extra slaapkamers
Optioneel tweede badkamer en/of extra separaat toilet
Mogelijkheid voor dakterras op het zuiden

Om u een indruk te geven van de waterwoning staan hieronder impressies van ingerichte plattegronden. Hierin zijn verschillende optiemogelijkheden verwerkt.

Plattegronden

B-04_Velserduin_150013_blok_D1 BEGANE GROND (Medium).jpg

Begane grond

B-04_Velserduin_150013_blok_D1 VERD 1 (Medium).jpg

1e Verdieping

B-04_Velserduin_150013_blok_D1 VERD 2 (Medium).jpg

2e Verdieping

B-04_Velserduin_150013_blok_D1 VERD 2 OPTIE (Medium).jpg

2e Verdieping optie

Kenmerken

  • Woonoppervlakte ca. 138 m²
  • Oppervlakte buitenruimte (tuin / balkon / terras) variërend van ca. 10 – 15 m²
  • (dak)terras op het zuiden

Opties

  • Dubbele openslaande deuren in de woonkamer naar het terras
  • Badkamer voorzien van ligbad, toilet en/of dubbele wastafel
  • Separaat toilet
  • Ruime indelingsmogelijkheden tweede verdieping
  • Dakterras aan zuidzijde

Menu