Parkappartement - type ESDOORN Fase 2

Vanaf de Wolff en Dekenlaan loopt u via het park naar een van de twee entrees het zuidelijk gelegen appartementengebouw met in totaal 45 appartementen. Ook zijn de trappenhuizen van deze appartementen bereikbaar via de ondergrondse parkeergarage die haar entree heeft aan de Wolff en Dekenlaan. Deze garage met in totaal 35 pp voorziet gedeeltelijk in de privé parkeerplaatsen en individuele bergingen van de parkappartementen ESDOORN, LINDE en BEUK. Een deel van de parkeerplaatsen voor type ESDOORN zal op maaiveld gesitueerd worden. Er worden 12 parkappartementen van type ESDOORN te koop aangeboden.
 
Dit gebouw kent 5 bouwlagen, waarvan de bovenste verdieping een setback heeft. Het gebouw kent twee trappenhuizen. Via de galerij worden de appartementen, type ESDOORN, ontsloten. De appartementen LINDE en BEUK zijn rechtstreeks via het trappenhuis toegankelijk. Aan de oostzijde zijn de appartementen, type ESDOORN georiënteerd op het park met doorzichten naar het naastgelegen Ichthus Lyceum. De woonkamer annex keuken en het balkon zijn gelegen aan de  westzijde. De kracht van Nieuw Velserduin is groenrijk, parkachtig wonen, waarbij het park met haar bosvijver fungeert als gezamenlijke extra buitenruimte voor de woningen.
 
Het plan kent een duidelijke baksteenarchitectuur passend binnen Driehuis en geïnspireerd op het naastgelegen monumentale Missiehuis. Bijzonder aan het plan is de rijke detaillering van de gebouwen. De gebouwen zijn als familie in samenhang met elkaar ontworpen maar met éigen identiteit. Kenmerkend zijn de kleurnuances in het metselwerk met duidelijk opbouw van de plint, de hoofdmassa en de setback van de bovenste verdieping. Daarbij dragen het siermetselwerk, de betonnen gevelbanden, de gebogen balkons, de grote ramen met kruisroedeverdeling, de luifels bij de entrees en de statige voordeuren bij aan de romantische en karakteristieke uitstraling van het plan. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. Zo hebben de meeste parkappartementen type ESDOORN een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst 85 m². De appartementen op de bovenste laag krijgen een setback en hebben een bruikbaar woonoppervlak van 82 m2.  Op de verdiepingen zijn de appartementen voorzien van een zonnig balkon op het westen. De appartementen op de begane grond krijgen een terras aan deze zijde.
 
De indeling van de parkappartementen type ESDOORN is in basis aan elkaar gelijk. Alle woningen zijn voorzien van een woonkamer annex keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en ruime berging.

Indeling

Entree met meterkast en garderobe
Berging met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine/droger
separaat toilet
Woonkamer annex keuken
Twee lichte slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime badkamer
Terras c.q. balkon (westzijde)

Om u een indruk te geven van het appartement staat hieronder een impressie van een ingerichte plattegrond. Hierin zijn verschillende optiemogelijkheden verwerkt.

Plattegronden

Indeling (Medium).jpg

Kenmerken

  • Woonoppervlakte ca. 83-85 m²

Opties

  • Vergroten slaapkamer
  • Badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel

Menu