Penthouse - type Kastanje

Vanaf de Nicolaas Beetslaan loopt u langs de herenhuizen via het park naar de entrees van de 24 parkappartementen type PLATAAN en de 3 penthouses type KASTANJE. Ook zijn de trappenhuizen van deze woningen bereikbaar via de ondergrondse parkeergarage die haar entree heeft aan de Nicolaas Beetslaan. Deze garage met in totaal 71 pp voorziet in de privé parkeerplaatsen en individuele bergingen van zowel de penthouses type KASTANJE als van de parkappartementen type PLATAAN, de herenhuizen type ZILVERBERK en de waterwoningen type WATERLELIE. De drie penthouses type KASTANJE zijn gelegen op de bovenste laag van het noordelijke appartementengebouw. Dit gebouw kent 5 bouwlagen, waar de bovenste verdieping een setback heeft. Het gebouw kent drie entrees. Vanuit elk trappenhuis wordt op de bovenste laag een penthouse ontsloten.
 
De penthouses zijn prachtig gelegen. Deze riante woningen, met een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst 220m2. Door de twee of driezijdige oriëntatie ontstaan hele lichte woningen met een fantastisch uitzicht op het park, de bosvijver en de boomgaard van het voormalige Missiehuis. De riante buitenruimten zijn georiënteerd op het westen. De kracht van Nieuw Velserduin is groenrijk, parkachtig wonen, waarbij het park met haar bosvijver fungeert als gezamenlijke extra buitenruimte voor de woningen. De penthouses type KASTANJE beschikken over een zeer riante living en een ruime keuken. Graag bepalen wij in overleg met u de indeling van uw penthouse waarbij meerdere slaapkamers, extra badkamers, voldoende bergruimte en extra buitenruimte inpasbaar zijn.
 
Het plan kent een duidelijke baksteenarchitectuur passend binnen Driehuis en geïnspireerd op het naastgelegen monumentale Missiehuis. Bijzonder aan het plan is de rijke detaillering van de gebouwen. De gebouwen zijn als familie in samenhang met elkaar ontworpen maar met éigen identiteit. Kenmerkend zijn de kleurnuances in het metselwerk met duidelijk opbouw van de plint, de hoofdmassa en de setback van de bovenste verdieping. Daarbij dragen het siermetselwerk, de betonnen gevelbanden, de gebogen balkons, de grote ramen met kruisroedeverdeling, de luifels bij de entrees en de statige voordeuren bij aan de romantische en karakteristieke uitstraling van het plan. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. 

Plattegronden

B-02_Velserduin_150013_appartementencomplex_A_B_kastanje PENTHOUSE (Medium).png

Kenmerken

  • Woonoppervlakte ca. 230m ²
  • Oppervlakte buitenruimte (tuin / balkon / terras) variërend van ca. 22 – 24 m²

Menu