Parkappartement - type PLATAAN

Vanaf de Nicolaas Beetslaan loopt u langs de herenhuizen via het park naar de entrees van de 24 parkappartementen type PLATAAN. Ook zijn de trappenhuizen van deze woningen bereikbaar via de ondergrondse parkeergarage die haar entree heeft aan de Nicolaas Beetslaan. Deze garage met in totaal 71 pp voorziet in de privé parkeerplaatsen en individuele bergingen van zowel de parkappartementen type PLATAAN als van de herenhuizen type ZILVERBERK en de waterwoningen type WATERLELIE. De parkappartementen type PLATAAN zijn gelegen in het noordelijke appartementengebouw. Dit gebouw kent 5 bouwlagen, waarvan de bovenste verdieping een setback heeft. Het gebouw kent drie entrees. Per trappenhuis worden per verdieping twee appartementen ontsloten. De parkappartementen zijn prachtig gelegen. Aan de oostzijde zijn de appartemeten type PLATAAN georiënteerd op de nieuwe bosvijver. De ruime zonnige balkons liggen op de westzijde en kijken uit op de boomgaard van het voormalige Missiehuis. De kracht van Nieuw Velserduin is groenrijk, parkachtig wonen, waarbij het park met haar bosvijver fungeert als gezamenlijke extra buitenruimte voor de woningen.
 
Het plan kent een duidelijke baksteenarchitectuur passend binnen Driehuis en geïnspireerd op het naastgelegen monumentale Missiehuis. Bijzonder aan het plan is de rijke detaillering van de gebouwen. De gebouwen zijn als familie in samenhang met elkaar ontworpen maar met éigen identiteit. Kenmerkend zijn de kleurnuances in het metselwerk met duidelijk opbouw van de plint, de hoofdmassa en de setback van de bovenste verdieping. Daarbij dragen het siermetselwerk, de betonnen gevelbanden, de gebogen balkons, de grote ramen met kruisroedeverdeling, de luifels bij de entrees en de statige voordeuren bij aan de romantische en karakteristieke uitstraling van het plan. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. Zo hebben de meeste parkappartementen type PLATAAN een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst 116 m². De appartementen op de bovenste laag krijgen een setback en hebben een bruikbaar woonoppervlak van 110 m2.  Op de verdiepingen zijn de appartementen voorzien van een ruim zonnig balkon op het westen. De appartementen op de begane grond krijgen een terras aan weerszijden van de woning, zodat u de hele dag van de zon kunt genieten.
 
De indeling van de parkappartementen type PLATAAN is in basis aan elkaar gelijk. Alle woningen zijn voorzien van een woonkamer annex keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en ruime berging. Daarnaast kunt u kiezen voor een doorzonkamer of voor de ligging van de woonkamer over de volle breedte van uw woning aan de balkonzijde op het westen.

Indeling

Entree met meterkast en garderobe
Berging met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine/droger
separaat toilet
Woonkamer annex keuken
Twee lichte slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime badkamer
Terras (oost- en westzijde) c.q. balkon (westzijde)

Om u een indruk te geven van het appartement staan hieronder impressies van ingerichte plattegronden. Hierin zijn verschillende optiemogelijkheden verwerkt.

Plattegronden

B-01_Velserduin_150013_appartementencomplex_A_B b (Medium).jpg

Indeling

B-01_Velserduin_150013_appartementencomplex_A_B b OPTIE (Medium).jpg

Indeling optie

Kenmerken

  • Woonoppervlakte ca. 116 m²
  • Oppervlakte buitenruimte (tuin / balkon / terras) variërend van ca. 11 – 57 m²
  • achtertuin/balkon op het westen

Opties

  • Indelingsvariant type doorzon
  • Extra slaapkamer
  • Vergroten slaapkamer
  • Vergroten keuken
  • Badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel

Menu