Herenhuis - type ZILVERBERK

Aan de Nicolaas Beetslaan zullen de 10 herenhuizen, type ZILVERBERK, gerealiseerd worden. Het bijzondere aan deze herenhuizen is de interne doorgang vanuit de woning naar de onderliggende parkeergarage en ruime berging. Deze garage met in totaal 71 pp voorziet in de privé parkeerplaatsen en individuele bergingen van zowel de herenhuizen type ZILVERBERK als van de parkappartementen type PLATAAN en de waterwoningen type WATERLELIE. De herenhuizen zijn aan de noordzijde gelegen aan de brede groenzone langs de Nicolaas Beetslaan. De bosranden rondom zorgen voor beschutting, waardoor er een natuurlijke luwte ontstaat. Aan de achterzijde zijn de woningen georiënteerd op het water. De royale bosvijver geeft de locatie een parkachtige uitstraling. De woningen zijn voorzien van een zonnig terras op het zuiden, dat wordt afgezet met een lage tuinmuur met optioneel groene boven begroeiing, waardoor er een uniforme overgang gerealiseerd wordt tussen privé en (semi) openbaar gebied. De kracht van Nieuw Velserduin is groenrijk, parkachtig wonen, waarbij het park met haar bosvijver fungeert als gezamenlijke extra buitenruimte voor de woningen.

De herenhuizen type ZILVERBERK zijn verdeeld over twee verspringende bouwblokken, elk bestaande uit drie bouwlagen met daarnaast de interne doorgang naar de ruime berging en privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. Beide bouwblokken zijn voorzien van een statige accentwoning die de tussenliggende doorgang naar het park en de bosvijver markeren. De overige woningen zijn aan de voorzijde voorzien van een schuine kap voorzien van dakkapellen. Hiermee wordt aangesloten op de naastgelegen woningen.
 
Het plan kent een duidelijke baksteenarchitectuur passend binnen Driehuis en geïnspireerd op het naastgelegen monumentale Missiehuis. Bijzonder aan het plan is de rijke detaillering van de gebouwen. De gebouwen zijn als familie in samenhang met elkaar ontworpen maar met éigen identiteit. Kenmerkend zijn de kleurnuances in het metselwerk.. Daarbij dragen het siermetselwerk, de betonnen gevelbanden, de grote ramen met roedeverdeling, de luifels bij de entrees en de statige voordeuren bij aan de romantische en karakteristieke uitstraling van het plan. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. Zo hebben de meeste herenhuizen type ZILVERBERK een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 190 m².
 
De indeling van de herenhuizen type ZILVERBERK is in basis aan elkaar gelijk. Alle woningen zijn voorzien van een woonkamer annex keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een ruime tweede verdieping die meerdere indelingsmogelijkheden biedt. Ook kunnen de herenhuizen indien gewenst voorzien worden van een ruim dakterras op het zuiden met zicht over de bosvijver

Kelder

Interne doorgang naar ruime berging
Toegang tot parkeergarage

Begane grond

Entree met meterkast en toilet
Garderobe
Keuken aan voorzijde
Ruime living met lichte woonkamer aan tuinzijde
Standaard glazen pui tot vloer met geïntegreerde deur naar de tuin
Terras op het zuiden

Eerste verdieping

Overloop
Drie lichte slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime badkamer

Tweede verdieping

Vrij in te delen, grote tweede verdieping
Technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine
Ruimte voor creëren van één of twee extra slaapkamers
Optioneel tweede badkamer en/of extra separaat toilet
Mogelijkheid voor dakterras op het zuiden

Om u een indruk te geven van de herenhuizen staan hieronder impressies van ingerichte plattegronden. Hierin zijn verschillende optiemogelijkheden verwerkt.

Plattegronden

B-03_Velserduin_150013_blok_C1 KELDERVLOER (Medium).jpg

Keldervloer

B-03_Velserduin_150013_blok_C1 BEGANE GROND (Medium).jpg

Begane grond

B-03_Velserduin_150013_blok_C1 VERD 1 (Medium).jpg

1e verdieping

B-03_Velserduin_150013_blok_C1 VERD 2 (Medium).jpg

2e verdieping

B-03_Velserduin_150013_blok_C1 VERD 2 OPTIE (Medium).jpg

2de verdieping optie

Kenmerken

  • Woonoppervlakte variërend van ca. 189 - 199 m², inclusief 19 – 25 m² in de kelder
  • Oppervlakte buitenruimte (tuin / balkon / terras) variërend van ca. 29 – 31 m²
  • (dak)terras op het zuiden

Opties

  • Dubbele openslaande deuren in de woonkamer naar de tuin
  • Badkamer voorzien van ligbad, toilet en/of dubbele wastafel
  • Separaat toilet
  • Ruime indelingsmogelijkheden tweede verdieping
  • Dakterras aan zuidzijde

Menu