Informatie

Wie een nieuwbouwhuis koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. U kunt kiezen voor een andere indeling en u kunt opties kiezen voor onder meer een dakkapel, een aanbouw, een opbouw of een erker. Zo kunt u bijv. kiezen voor andere binnendeuren of uw badkamer uitbreiden en aanpassen aan uw persoonlijke badkamerwensen Dit noemen we ook wel ‘meer- en minderwerk’.
 
Alle woningen worden uitgevoerd met een complete badkamer en toiletruimte met het luxe sanitair van Villeroy en Boch en hoogwaardige kranen van Grohe. Wilt u een andere stijl kiezen? Geen probleem. Op vele manieren kunt u van een nieuwbouwhuis echt úw huis maken.

Woonon

Voor het realiseren van uw persoonlijke woonwensen maakt u gebruikt van Woonon. Woonon is een online woningsamensteller. Via een persoonlijke inlogcode krijgt u toegang tot een webpagina, waar u al uw mogelijke keuzes en praktische informatie met betrekking tot het meer- en minderwerk voor uw woning kunt bekijken en kiezen. Zo realiseert u al uw woonwensen en heeft u uw persoonlijke woondossier.
 
U doorloopt stapsgewijs de keuzes voor uw woning op het gebied van inrichting en aankleding – afbouwopties - van de woning. Van het compleet inrichten van een badkamer tot het kiezen van schakelmateriaal op verschillende posities. Zo creëert en completeert u uw woning. Het ontwerpen van uw woning wordt zo niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens heel erg eenvoudig. Geen showroomtrajecten en schrikbarende offertes achteraf. Met Woonon heeft u altijd zicht op uw kosten en de financiële consequenties van de (ene of de andere) keuze. En dat is wel zo gemakkelijk.

Naast online kunt u de producten ook bekijken in de Woonon showroom, waar de woonadviseurs desgewenst helpen met het maken van keuzes.

De keuken laten wij graag aan u over

De keuze voor een keuken is heel persoonlijk. De woningen worden voorzien van aansluitpunten, maar geleverd zonder keuken. De woningen bieden ruimte voor verschillende keukenindelingen. Uitbreiding en aanpassing van de keukeninstallatie is moduulsgewijs mogelijk.

Woonadviseur

Bij de aankoop van een nieuwbouwhuis spelen vaak andere zaken een rol dan bij de aankoop van een bestaande woning. De woonadviseurs beschikken over alle kennis op nieuwbouwgebied en informeren u graag verder over het project en alles wat erbij komt kijken! Tijdens het gehele traject heeft u één aanspreekpunt, die u helpt bij het realiseren van uw woonwensen. Ook doorloopt u met hen stap voor stap het traject om al uw woonwensen te realiseren.

Brochure, prijslijst & inschrijfformulier

Brochure, prijslijst & inschrijfformulier

BijlageGrootte
PDF icon Brochure6.08 MB
PDF icon Prijslijst754.01 KB
PDF icon Inschrijfformulier93.28 KB

Menu