De Hypotheekadviseur

Onafhankelijk advies

Onafhankelijkheid staat centraal bij De Hypotheekadviseur. Wij zijn vrij om uw hypotheek onder te brengen bij alle financiële instellingen met wie wij zaken doen en wij zijn op geen enkele wijze verplicht producten bij een bepaalde instelling onder te brengen. Hierdoor kunnen wij u gewoon het allerbeste adviseren. Denk daarbij aan het aantrekkelijkste rentepercentage, de laagste kosten, het hoogste rendement en de grootste mate van flexibiliteit.

Een nieuwbouwwoning

Bij het financieren van een nieuwbouwwoning krijgt u te maken met een koop- en aanneemsom (vrij op naam), maar ook met meerwerk, grondrente, bouwrente, renteverlies tijdens de bouw etc. etc. Door onze jarenlange samenwerking met Thunnissen en Hofzicht makelaars is nieuwbouw inmiddels ons specialisme geworden. Wij kunnen u hieromtrent alle "ins en outs" vertellen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een hypotheek afsluiten is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het hele  traject nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste hypotheek. Wij begeleiden u vanaf de eerste oriëntatie tot en met het passeren bij de notaris, daarnaast bieden wij u ook nazorg aan. De hypotheekadviseur garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw hypotheek. Om de voor u beste hypotheek te kunnen afsluiten zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven.

Flexibiliteit

De hypotheekadviseur heeft diverse vestigingen door het hele land, maar wij komen ook bij u thuis! In overleg bepalen we waar we met elkaar afspreken. Dit kan op de bouw zijn (in de bouwkeet van Thunnissen), op kantoor of bij u thuis.
Adres: 

Hoofdstraat 160-162
2182 EP Hillegom
(0252) 53 78 00

Website
http://financieelspectrum.nl/

Contactpersoon Ruth van de Ven
RvandeVen@hypotheekadviseur.nl

Telefoonummer: 
06 - 15 50 34 46

Menu